Uutiset


Kilpailuavustushakemuskriteerit päivitetty 5.3.2019

Kilpailuavustusten myöntämisen kriteerit ovat muuttunnet. Jotta voit hakea kilpailuavustuksia kaudelta 2019 eteenpäin, on sinun kerättävä 3 talkoopistettä. Talkoopisteitä voit kerätä tiimin kisoista, tapahtumista tai muista talkoista, yksi (1) piste/henkilö/tapahtuma. Avustuksen hakijan puolesta talkoopisteitä voi kerätä kuka tahansa, kunhan ilmoittaa siitä talkoopisteen myöntäjälle. Kilpailija voi pyytä vaikka huoltojoukkonsa keräämään pisteitä omaan pottiinsa.

 


Uusi vuosi, uudet kujeet!

• Tallitiimin facebook -sivun ylälaitaan on laitettu kiinnitetty julkaisu, josta näkyy mitä Tallitiimissä tapahtuu ja minä päivinä.
• Facebookiin on nyt perustettu ryhmä Tallitiimin talkoolaiset. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat innostuneita tai kiinnostuneita talkoilemaan tiimin kisoissa, tapahtumissa ja muissa mahdollisissa talkoissa. Tätä kautta pyrimme helpottamaan talkoolaisten tiedon kulkua ja mahdollisesti innostamaan myös uusia innokkaita talkoolaisia. Jos innostuit ja kiinnostuit, liity ryhmään täältä!


Tälle sivulle päivitetään tietoa ja kuvia esim. seuran tapahtumista, kilpailuista ja retkistä. Jos sinulla on joku juttuvinkki voit lähettää sen sähköpostilla osoitteeseen tallitiimiry@gmail.com