Toiminta

Tallitiimi järjestää vuosittain sekä este- että koulukilpailuita 1- ja 2-tasolla.

Näiden lisäksi seura järjestää valmennuksia molemmissa lajeissa ja muuta toimintaa ympäri vuoden.

2020

Tulevat:


Tallitiimi järjestää irtohypytystapahtuman sunnuntaina 19.1, jossa pääset irtohypyttämään hevostasi, nuorta tai vanhaa. Irtohypytyksen kesto noin 15min/hevonen. Tallitiimi järjestää paikalle muutamia avustajia, mutta varatkaa mukaan mahdollisuuksien mukaan omat avustajat.

Kuja rakennetaan ja puretaan yhteistyöllä. Hinta 5€/hevonen (sis. maneesimaksun). Ilmoittaudu viimeistään torstaina 16.1 sähköpostilla info@tallitiimi.fi. Kujan rakennus aloitetaan 10.30, hypytys aloitetaan 11.00. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan tällä sivulla viimeistään 18.1.

Muistakaa:

– Suitset, liina ja mahdolliset suojat

– Kaikilla kypärä päässä ja hanskat kädessä!

– Raippa, herkkuämpäri ja mahdollisesti oma avustaja.


MINNA KEMPPAISEN KOULUVALMENNUS
Sata-Hämeen Ratsastuskoululla 25.1.20

Kaksi ratsukkoa 60 min 50€/ratsukko.
Yksityistunti 45 min 50€.
Maneesimaksu TT:n jäseniltä 5€,muilta 12€.

Sitovat ilmoittautumiset 19.1.20 mennessä Tiina Hyssänmäelle puh. 040 775 8702. Ilmoittautuneet sitoutuvat maksamaan valmennuksen, mikäli eivät pois jäätyään saa vararatsukkoa tilalle.

Tervetuloa treenaamaan!!


SÄÄNTÖKOULUTUS

Sääntökoulutus järjestetään Hämeenkyrön Yhteiskoulun ruokalassa (Riistamäentie 13, 39100 Hämeenkyrö) sunnuntaina 2.2, klo 14-17. Mehu ja pullatarjoilu. Sääntökoulutus on Tallitiimiläisille ilmainen, muiden seurojen edustajat 10€. Ilmoittautumiset sähköpostiin info@tallitiimi.fi tai S-HRK:n seinällä olevaan listaan. Viimeinen ilmoittautumispäivä perjantai 31.1.

Sääntökoulutus on käytävä ennen uuden luvan hakemista. Alue- tai kansallisen tason ratsastajien on käytävä sääntökoulutuksessa joka toinen vuosi. Seuratasolla kilpaileville suositellaan osallistumaan joka vuosi. Alle 15-vuotiaan ratsastajan huoltajien/huoltajan on myös hyvä käydä sääntökoulutus, sillä ”alle 15-vuotiaan kilpailijan osalta kilpailukelpoisuudesta vastaa kilpailijan huoltaja.” (SRL kilpailusäännöt, yleinen osa 2020).

Huom! Tänä vuonna sääntökoulutuksessa käydään läpi myös uuden kipa2 käyttöä, joten se on hyödyllinen kaikille kilpailijoille!

Sääntökoulutus on hyväksi myös kilpailuissa toimiville toimihenkilöille!

Tervetuloa!


TOMAS KIVIRANNAN ESTEVALMENNUS
Sata-Hämeen Ratsastuskoululla 16.2.2020

Kaksi ratsukkoa 60 min 60€/ratsukko.
Kolme ratsukkoua 60 min 50€/ratsukko.
Maneesimaksu TT:n jäseniltä 5€,muilta 12€.

Sitovat ilmoittautumiset 7.2.20 mennessä. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Salla Jokelalta puh. 040 7193804
Ilmoittautuneet sitoutuvat maksamaan valmennuksen, mikäli eivät pois jäätyään saa vararatsukkoa tilalle.

Tervetuloa treenaamaan!!


KEVÄTRETKI

Tallitiimin perinteinen kevätretki suuntautuu tänäkin vuonna Helsinkin Messukeskukseen ja siellä järjestettäviin Helsinki Horse Fair -messuihin.

”Tule mukaan seuraamaan ratsastuskisoja, tekemään tarvikehankintoja sekä hakemaan tietoa. Tapahtumasta löydät myös laajan kirjon eri rotuisia hevosia, kilpailuita sekä show-esityksiä. Osa hevosista on myös kosketusetäisyydellä ja perheen pienimpiä viihdyttää talutusratsastus.” (Helsinki Horse Fair)

Helsinki Horse Fair kuuluu osaksi suurempaa messukokonaisuutta, Go Expo -messuja, samalla lipulla pääset kiertämään ja näkemään paljon enemmän, ja näkemistä riittää varmasti myös hevosihmisten perheenjäsenille! Lisätietoja messuista löydät heidän omilta sivuiltaan https://goexpo.messukeskus.com/.

Aikataulu lauantai 29.2
Lähtö Sata-hämeen Ratsastuskoululta klo 7.30
Mahdollista hypätä bussiin myös matkalta, esim Ylöjärveltä
Lähtö Helsingistä takaisin klo. 18.00
Perillä Hämeenkyrössä ollaan n. 21.00

Hinnat:
Tallitiimiläiset ja heidän perheenjäsenet 35€ (sis. lipun ja bussikyydin)
Muiden seurojen jäsenet 45€
7-11 -vuotiaat 20€
Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi

Ilmottautumiset sähköpostitse osoitteeseen info@tallitiimi.fi tai S-HRK:n seinällä olevaan listaan 10.2. Maksut seuran tilille FI70 4503 0010 2561 41 (maksettava 10.2. mennessä)


Menneet: